Aktuella driftstörningar & nyheter

Nedsläckning ADSL/2G/3G

Föråldrade mobiltekniker släcks ner – hur påverkas du? Tillhör du dem som fortfarande surfar på [...]

Få driftinformation
på SMS

Håll dig ständigt uppdaterad med de senaste driftinformationen direkt till din mobil. Vår SMS-tjänst ser till att du aldrig missar viktiga uppdateringar om våra tjänster. Vare sig det gäller planerade underhåll, oväntade driftstörningar eller viktiga meddelanden, kan du lita på att du får informationen så snabbt och smidigt som möjligt.

vid problem med en tjänst

Leverantörer i Forshaga

Om du upptäcker att dina tjänster inte fungerar som de ska, även om det inte finns några kända driftstörningar i ditt område, är det en bra idé att kontakta din tjänsteleverantör för att rapportera problemet. Du hittar enkelt kontaktinformation till våra tjänsteleverantörer på tjänsteportalen. De står redo att hjälpa dig och se till att eventuella problem åtgärdas så smidigt som möjligt.

Tjänsterportal

Renovera eller flytta tjänstefördelaren?

Om du planerar att renovera eller har andra skäl att flytta tjänstefördelaren, vänligen kontakta oss för att arrangera detta arbete. Att själv flytta tjänstefördelaren är inte tillåtet, och jobbet behöver därför gå via oss. Vid frågor, vänligen kontakta oss via 054-19 29 60 eller info@forshagafibernat.se för ytterligare information och support.

Kontakta oss