Anslut dig till framtidens kommunikation

Visa ditt intresse för att ansluta dig till fibernätet

Fyll i formuläret för att göra en intresseanmälan för anslutning till Forshagas fibernät så kommer vi att utforska dina möjligheter och återkomma så snabbt vi kan. Ta det första steget mot en uppkopplad framtid.

  Tre anledningar att välja fiber

  1

  Höga hastigheter

  Fibernät erbjuder omedelbar och konstant höghastighetsuppkoppling, vilket innebär snabbare nedladdning- och uppladdningshastigheter för allt du gör online.

  2

  Säkert och stabilt

  Fibernätets höga säkerhetsnivå innebär ökad integritet och trygghet. Dessutom är det känt för sin stabilitet under svåra väderförhållanden, helt enkelt en trygg kommunikation oavsett vad som händer.

  3

  Redo för framtiden

  Med fibernät är du inte bara uppkopplad idag, du är dessutom förberedd för morgondagen. Fiber är skapat för att möta framtida tjänsters höga krav och är därför en smart, långsiktig investering.

  Prissättning för fiberanslutning

  Årsavgift fiber
  Vi fakturerar nät- och serviceavgiften en gång om året. Denna avgift används för att säkerställa underhåll och problemfri drift av nätverket. Den möjliggör vår förmåga att vara beredda och upprätthålla verksamheten dygnet runt, året runt. Vår beredskap garanterar att alla noder och skåp fungerar oavsett tid på dygnet. Dock är det viktigt att notera att denna avgift inte täcker fel som kan uppstå hos enskilda kunder, och sådan service tillhandahålls under dagtid.

  När kommer fakturan för anslutning?

  Anslutningsavgiften faktureras först när allting är klart. Entreprenören som tar hand om ditt fibernät meddelar oss när din anslutning är installerad och fungerar, sen skickar vi din faktura till dig.

  läs mer om faktura