Hoppa direkt till innehåll
Forshaga huvudbild

Beställ tjänst

I vårt fibernät är det du som kund som väljer vilka tjänster du vill beställa och du väljer fritt bland våra leverantörer av internet, tv, telefoni, larm och smarta hem.
Du kan se och jämföra alla våra leverantörer i vår Tjänsteportal.

Hur beställer man?

Det finns två sätt att beställa en tjänst – aktivera direkt i tjänsteportalen eller kontakta den tjänsteleverantör du vill ha och beställ direkt hos dem.

Självaktivering

Du kan självaktivera de tjänster du vill ha direkt via tjänsteportalen. Det fungerar dock enbart om du sitter direkt inkopplad i din tjänstefördelare som du fått installerad av Forshaga Fibernät. Du får registrera ett konto och sen kan du aktivera de tjänster du önskar. Du gör det genom att trycka på aktivera-knappen bakom den tjänst du vill beställa. Tänk på att om du aktiverar en tv-tjänst så behöver du få utrustning skickad från din tjänsteleverantör innan den går att ta i bruk.

Beställ direkt av tjänsteleverantör

Du kan alltid kontakta tjänsteleverantören och beställa direkt via dem. Kontaktuppgifter till alla våra tjänsteleverantörer finns på Tjänsteportalen.

Frågor om tjänster

Har du funderingar om de olika tjänsterna eller priserna är det tjänsteleverantören du vänder dig till. Det är också deras ansvar att informationen om deras tjänster är rätt och riktig.